A kor nem akadály:)

A LoveYourBelly módszert erősen, és régóta fennálló szétnyílt hasizom miatt kezdte el 69 évesen az egyik legszorgalmasabban órára járó Úriember. Három év telt el, a szétnyílás szépen zárul, és minusz 12 kg a fogyás is:)

Jééé, tényleg...:)

A várandósság elején kezdte el kismamaként a gyakorlatokat az első babáját váró kismama. Az Aviva gyakorlatsort is végzi, és az egyik gyakorló óra végén derült fel az arca, " Jééé, tényleg, a derékfájásom teljesen eltűnt:) "

Valami hiányzik:)

A tanfolyam után három nappal kaptam a hírt az egyik résztvevőtől: „Reggel felkeletem, tettem-vettem, és arra eszméltem, hiányzik valami. De mi is? Mi az ami eddig mindig velem volt, és most nincs? NEM FÁJ A HÁTAM!!!! Egy éve fájdalommal éltem, és a LoveYourBelly gyakorlatok hatására elmúlt”

Meglepetés...

Két gyermekes anyuka részben derék fájása miatt végezte el a tanfolyamot. A hajmosás számára fájdalomhoz kapcsolódó tevékenység volt. Meglepetten tapasztalta, hogy a gyakorlatok hatására a következő hajmosás már fájdalom nélkül zajlott.

Két évtized fájdalom után

A tanfolyam után néhány héttel az egyik résztvevő sírva nevetve hívott fel, hogy a két évtizede !!! tartó hátfájása szűnt meg. A pubertáskor szép nagy kebleket növesztett, és ezek súlyát bizony nehezen bírta a gerince megtartani, a hasizma is szétnyílt. Azóta folyamatos fájdalommal élt, naponta fájdalom csillapító gyógyszereket szedett. A gyakorlatok könnyített változatát tudta elvégezni, de ezek is segítettek az állandó fájdalom eltüntetésében, és szépen elindult a has regenerálódása.

Szülés után boldogan

Első babára várva hatalmas pocak kerekedett, nagy súllyal született az új emberke, és sok magzatvíz is terhelte anyukát. A kismama gyakorlatokkal fél évvel a szülés után édesanya vissza nyerte korábbi testkontúr vonalait.

Jelentkezz tanfolyamunkra!