Botka Gyöngyi vagyok. Kora gyermekkorom óta a mozgás, a sport fontos része az életemnek. Testnevelés tagozatos iskola diákjaként megtapasztalhattam a mindennapi testnevelés, edzés jótékony hatásait. Szertornáztam, atletizáltam, kosárlabdáztam, kyokushin karatéka voltam, aerobic és jazz balett órákat tartottam a középiskolámban.

Felnőttként, gyermekeim születése után sem hagytam fel a mozgással, naponta futottam, úsztam, majd már a fiaimmal együtt visszatértem a karate edzőterembe. Ezek ellenére a harmincas éveimben gyakori vendég voltam a kórházban, petefészek cisztákkal hétszer műtöttek.

A tizenkét éve tartó gondot, egy új mozgásforma, az orientális tánc szüntette meg. Nagy élmény volt, és már több, mint másfél évtizede tartó "szerelem" lett, amelyet 2011-től képzett orientálistánc-oktatóként,  tanítok is, a Kelet Varázsa Hastáncformáció Egyesületben.

A sportrekreáció és sport aerobik oktatói képzést is sikeresen elvégeztem.

Az Aviva tornával egy táncos tanítványom segítségével találkoztam, aki a torna Egyszerű Módszerével sikeresen eltornázta cisztáját. Azonnal meg akartam tanulni, és mihamarabb oktatni szerettem volna, hogy terjedjen és segítsen mindazoknak, akik egészségügyi gondokkal küzdenek, így Aviva Módszer oktatóként is tevékenykedem.

LoveYourBelly  módszer megalkotójával, Bagyinka Tímeával is az Aviva Oktatók közösségében találkoztam. A módszere sok vendégemnél felmerülő problémákra adta meg választ, gyorsan, hatékonyan. Természetesen, azonnal jelentkeztem az oktatói képzésre, ahol  LoveYourBelly oktatóként végeztem.

Elkötelezett, lelkes tanítója vagyok mindegyik tevékenységemnek. Mindazt, amit a tanfolyamokon elmondok, saját tapasztalataimmal is alá tudom támasztani. A cisztákon kívül több egészségügyi problémámat sikerült megoldani, egészségesen, jó fizikális, érzelmi és szellemi állapotban működök  a módszerek segítségével.  Számtalan megerősítést, pozitív visszaigazolást kapok a tanfolyamokon, az órákon résztvevőktől is.

Szeretettel várok minden gyógyulni, mozogni, feltöltődni vágyó érdeklődőt.

Ismerj meg sikertörténeteket!